Om mig

Tur i Natur  –  Anne Kolath Jensen

Naturvejleder
Friluftsinstruktør
Feltguide fra Øhavsmuseet
Naturterapi
Naturtræning

Tur i Natur – ture ud i naturen, det betyder rigtig meget i mit liv. Naturen kan give mig ro i sindet, den kan give mig sved på panden, den vækker mine sanser med sine lyde og dufte, den kan få mig til at føle mig både stor og lille. Naturen giver glæde, fordybelse og overskud, verden føles altid bedre efter en tur i skoven eller langs stranden. Man finder sine yndlingssteder som man ved får en til at føle sig godt tilpas. Det er disse oplevelser som jeg ønsker at give videre til Jer som deltager på mine ture ud i den skønne Sydfynske natur.

Jeg er født og opvokset her i Faaborg området, og kender naturen her rigtig godt. Jeg har vandret, cyklet, redet og sejlet i kajak her i mange år, og ved om nogen hvor meget pragtfuld natur der er at færdes i her omkring Faaborg. Strikketøjet og træsnitarbejdet kommer også med på tur, for hvad er bedre end at finde det helt rigtige sted at sidde med sit håndarbejde. Og hvad er bedre end at vågne i sin sovepose til lyden af fugle og rislende vandløb, eller tage ud med kajakken kl. 5 om morgenen inden nogen andre kommer på vandet, eller opleve når mørket falder på og naturen går til ro. Kort sagt, der er ingen grænser for hvad naturen kan give når man begiver sig ud i den.

Alt dette prøver jeg at få ind i mine ture og arrangementer, både dem jeg selv planlægger og annoncerer, men også ture kun for Jeres gruppe og med Jeres ønsker.

Kontakt mig hvis I har ønsker om en Sansetur for personalegruppen, en Vandrestrikketur for venindegruppen, nogle timer med gang i snitteknivene omkring et bål, Familieturen hvor hver en bille bliver undersøgt og vi laver en trold af naturmaterialer eller Turen hvor det er naturen og kulturen/historien der er fokus på. Eller måske den første gang hvor der skal overnattes ude i telt eller shelter. Der er så mange muligheder derude, og jeg vil med stor glæde tage Jer med derud.